28.12.2011

Palmikkosukat

Palmikkosukat siskolleni, Novitan sukkalehdestä on tuo palmikkoneule napattu :)
Kokoa noin 38, lankana Nalle, puikkoina kolmoset ja toiveena oli neutraalin väriset sukat, jotka käy kaikkien vaatteiden kanssa.



 



 

Joulu sujui oikein mukavasti hyvässä seurassa lasten ilosta nauttien, ja kai miekin olin kilttinä ollut, pukki toi monta mukavaa lahjaa. Näistä kirjoista nappasin kuvat, olipa juuri mun makuun sopivat opukset :) Täynnä ihania reseptejä, vinkkejä ja virkkausohjeita!


 









Vielä on muutama tunti aikaa osallistua arvontaan, ihanan moni sinne on jo kommentin jättänyt! Paljon uusia kävijöitä, lukijoita ja mikä parasta, monta uutta blogia mitä pääsen kurkkimaan heti kun on aikaa istahtaa koneelle vähän pidemmäksi aikaa :)
Huomenna sitten suoritan arvonnan ja julkaisen voittajan nimen tääl blogissa.
Ihan jo minuukin vähän jännittää :)

21.12.2011

Piirakkasukat

Novitan sukkalehdestä Piirakkasukat pukinkonttiin.
Lankana siis seiskaveikka, puikot 3½ ja koko 39.
Himpun muokkasin ohjetta, mutta mallineule on sama ja aika kiva, tykkään!
Väristä tykkään myös paljon, ja kivasti natsaa tuon eilen koristellun kuusen kanssa.
On muuten niin paljon meidän kuusessa koristeita, että heikoimpia hirvittää.. Mutta lapset tykkää, sehän se pääasia on :) Tänä vuonna jouduin ekaa kertaa valitsemaan tekokuusen vuosi vuodelta pahenevien allergiaoireiden vuoksi. Mutta ihan kivahan tuostakin tuli, ja värikäs.











Koukutut lapaset

Kokeilin ensimmäistä kertaa koukkuamista käsityöpiiriläisten innoittamana. Koukkuamiseen jää koukkuun, mutta toisaalta kyse on aika tylsästä lajista ;) Jälki on kaunista, ja lapasista tuli todella paksut, näillä tarkenee kovillakin pakkasilla. Lankoina on Sandness Easy ja Smart. Koukku on kaksipäinen Knitpron puukoukku, jossa toinen pää on 5,5 ja toinen kokoa 5. Lapasten koko on naisen käteen sopiva, tosin vähän tiukat tuli ja nämä eivät oikein jousta, joten katsotaan kenen käsiin sopisivat ;)











19.12.2011

Barbapapa -kakku




 
Onnea ihanalle kummitytölle!!

Kakussa 2 vaaleaa ja yksi tumma pohjalevy, väleissä mansikkakermaa ja 3 marjan hilloa. Päällä sokerimassaa ja reunoilla värjättyä Flora vispiä. Kakun teossa oli tällä kertaa vaikka kuinka monta mutkaa matkassa, mutta ihan kelpo barbapapa siitä kumminkin sitten tuli, ja makea ;)

13.12.2011

Pienet polkat

Sinisävyiset villasukat 7 veljestä Polkka -langasta lahjaksi.
Kokoa noin 23-24, puikot 3½.
Pitsineule on itse muokattu pieniin sukkiin sopivaksi.












Islakin oli ihanan yhteistyöhaluinen kuvatessa, niin saatiin kuvia sukat jalassakin. Tuosta pitsineuleesta kun ei saa mitään tolkkua, ellei sukka ole jalassa :)




6.12.2011

Suomi-sukat

Sinivalkeat Suomi-sukat lahjaksi.
Lankana 7 veljestä valkoinen ja polkka, jonka sain sny:ltäni :)
Puikot 3½ ja sukat ovat kooltaan 36, joten ei oikein mun jalkaan mahtuneet.

Mukavaa Itsenäisyyspäivää kaikille!







Ajattelin pyöräyttää arvonnan päälle vielä tämän viikon aikana, kävijälaskuri ylitti 5000 rajan ja blogipostauksiakin on jo yli 50, joten vaikkapa niiden kunniaksi :) Täytyy vain vielä jotain arvottavaa etsiä/tehdä/ostaa/taikoa.