5.8.2012

Tools

Eli työkalusukat lahjaksi 2-vuotiaalle pojalle.


Isla pääsi sukkamannekiiniksi, hetken ajan jaksoi olla paikallaan, sitten lähti sukat jalasta ja tyttö katosi..



Sukista tuli todella pehmeät ja varmasti pitkäikäiset, sillä samat sukat sopivat Islan ja Ahdin jalkoihin. Sukat on kokoa 24, Issun jalka on 22 ja Ahdin 27.


Neuloin ensimmäisen sukan turkoosiksi, johon tein petroolinsiniset työkalut ja raidat. Toista sukkaa aloittaessani miulle tuli ihan vastustamaton halu neuloa värit toisinpäin, joten tein niin :))


Koska vihdoin ja viimein opin käyttämään ravelrya, latasin ohjeen sinne ;)
Ohjeessa on koot 23-24-25. 


Malli: Tools (ravelry)
Lanka: Novita Wool
Puikot: Novitan sukkapuikot nro 3


2.8.2012

Unirätit

Vähäsen on ompelukoneellakin ajeltu.
Ompelin värikkäitä trikoisia unirättejä, joissa on satiininauhoja hypisteltäviksi.
Rätit ovat noin 25x25cm - aika herkkuja!




Ja katsokaas miten ihanaa puuvillakangasta löytyi Ompelusopista, meidän kylän kangaskaupasta. Niin ja löytyi sieltä taas vaikka mitä muutakin ihanata.. Mutta tästä kankaasta piti heti ommella parit neuvolakorttikannet, ja ehdottomasti teen vielä jonkinlaisen laukun tai pussukan itselleni, niin kovasti ihastuin kankaaseen.





1.8.2012

Palmikkoraitaa

Tiedättekö, että nämä sukat ovat UWA:t  nro 3.
Eivät valmistuneet vapuksi, eivät tosiaankaan.. 
Aloitin nämä siis 31.12.2011 ja valmiiksi sain ne tänään. Ei kai se haittaa, jos joskus vähän menee pidempään, varsinkin kun lopputulos on näin kaunis.


Valmiiksi raidoitetun seiskaveikan rikkoo mukavasti yksinkertainen palmikkoraita sukan ulkosyrjällä. Sukat on neulottu sukkiksilla nro 3½ palmikkopuikon avustuksella.


Malli on Novitan sukkalehdestä, tosin muutin siitä kantapään ja kärkikavennukset omaan tyyliin. Sukat ovat kokoa 39, ja nämäkin pistetään pukinkonttiin ;)



Ostin muutama päivä sitten pari teko-orkidean oksaa tulossa olevaa Partyliten somistetta varten, ja ohi kulkiessani huomasin, että orkidean värit sopivat täydellisesti juuri näihin sukkiin. Siksi ne piti ängätä kaikki samaan kuvaan. Ai ihanuus!