15.7.2011

Raelapaset

Katselin tuossa lankavarastojani, en kyllä millään uskalla punnita.. Lankoja löytyi yksi arkullinen, kymmenen monitoimikoria ja kaksi isoa lipastonlaatikkoa. Tein siis päätöksen, etten osta hetkeen uusia lankoja vaan neulon vanhoista. Sitten tulikin Novitan lehti, ja sieltä piti jo heti postilaatikosta hakiessani kurkata syksyn lankauutuudet, oi miten ihania raita- ja kirjolankoja :) Ja tänään lähikaupungin cittarissa käydessäni kävin vilkaisemassa lankoja livenä, ja ne olivat vielä houkuttelevamman herkullisia kuin lehdessä. Langat jäivät kuitenkin hyllyyn suolaisen hinnan takia, käyn sitten joku toinen kerta niitä muualta edullisemmin hakemassa.

Nämä raelapaset neuloin arkusta löytyneestä valkeasta 7 veljestä-langasta, jostain syystä tätä samaa väriä löytyi eri kätköistä 3 aloitettua kerää, joten sitä riittää :) Koko on naisen pienehköön käteen sopiva, puikot 3½ ja tuo ihana raeneule löytyi jostain vanhasta neulekirjasta. Todella helppo ja mukavan näköinen pintaneule!


Tässä pintaneule lähempää:


Pienimmäinenkin on jo 10 kuukautta vanha ja topakka tyttö! Liikkuminen sujuu kontaten ja tukia pitkin kävellen. Ilman tukea seisominen sujuu päivä päivältä varmemmin ja taaperokärryllä kuljetaan ympäri taloa ja pitkin pihaa :) Alemmassa kuvassa näkyy tämän hetken suosikkipuuha, eli kärryyn kiipeäminen ja siellä hyppiminen..5 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit lapset. Pintakuvio tulee tosi hyvin esille valkoisena. Ja niin suloinen pieni temmeltäjä.=)

  VastaaPoista
 2. Ihanat lapaset. Heti alkoi tuo pintaneule kiinnostamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Pintaneule on helppo (4s ja 4krs).
  1.krs: oikeaa
  2.krs: *ota langankierto puikolle, neulo 2s oikein ja vedä lk neulottujen silmukoiden yli, 2s oikein*
  3.krs: oikeaa
  4.krs: *2s oikein, ota langankierto puikolle, neulo 2s oikein ja vedä lk neulottujen silmukoiden yli*

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle :) Mukavan näköinen blogi! Ja tosi hienot nuo lapaset. Teidän nuorimmainen on muutes hyvin saman ikäinen kuin meidän tyttö :)

  VastaaPoista
 5. Olin jo tulossa kyselemään tuon pintaneuleen ohjetta, mutta joku oli ehtinyt ensin. Ihanan näköiset lapaset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥