14.8.2011

Nina Lincoln

Käytiin eilen Issun kanssa vauvatreffeillä mulkoilemassa samanikäisiä poikia :) Tein sinne ällömakean ja ihanan Nina Lincolnin, tosin laitoin tähän liivatteita, että säilyy myös huoneenlämmössä ja sulaneena. Oikeastihan tämä pitäisi ottaa sulamaan 30min ennen tarjoilua ja syödä sitten sillä kertaa :)

Tässä kakku vielä vähän jäisenä, koristelin mantelirouheella ja suklaarusinoilla.



Nina Lincoln

10 suurta Digestive-keksiä
60g voita
Täyte:
200g taloussuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
150g (1 2/3dl) sokeria
1tl vaniljasokeria
2 munaa
2 1/2dl kuohukermaa
(3 liivatetta)

1. Murenna keksit ja sekoita pehmeän voin kanssa.
2. Painele irtopohjavuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla.
3. Sulata suklaa vesihauteessa.
4. Sekoita tuorejuusto ja n.1dl sokerista, mausta vaniljasokerilla.
5. Erota keltuaiset ja valkuaiset, lisää keltuaiset juusto-sokeriseokseen, lisää sula suklaa.
6. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää loput sokerista, sekoita vaahto juusto-sokeri-suklaaseokseen.
7. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää seokseen.
8. Kaada pohjan päälle, pidä yön yli (tai kauemmin) pakastimessa, ota esille 30min ennen tarjoilua.
9. Irrota reunat kuumalla veitsellä, nosta kakku tarjoiluvadille ja koristele esim. suklaalastuilla.

9 kommenttia:

  1. Nam! Onpa herkullisen näköinen!

    VastaaPoista
  2. Ei muuta voi sanoa kuin että NAM!

    VastaaPoista
  3. Meillä on juhlittu koko viikonloppu esikoisen synttäreitä, ja just äsken vannoin miehelle ettei varmasti tee mieli mittää makiaa ainakaan viikkoon, mutta jos sitte kuitenki tämmöstä kakkua vähä vois viikolla maistella... resepti talteen siis, on niin hyvän näkönen kakku!

    VastaaPoista
  4. Aivän herkku ja miten kauniskin :)

    VastaaPoista
  5. Slurps! :) Pitäisköhän neitien yhteisille synttäreille tehdä. Näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Tää on sellaista kakkua, että makeanhimo lähtee yhdellä siivulla, mutta on silti pakko ottaa lisää, kun on niin hyvää ;)

    VastaaPoista
  7. Voi nam! Tuota pitää kokeilla.

    Tulin tänne Heinäladon kautta. :)

    VastaaPoista
  8. Namskis,aika herkullisen näköinen...

    VastaaPoista
  9. Nam kuinka herkullisen näköinen!=b

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥