8.7.2012

Juustokakku :)

Leivoin täytekakun valmistujaisjuhliin. Varmaankin helppo arvata, että valmistuneiden ammatit liittyvät juustoon ;)
Pohjana on tavallinen 6 munan gluteeniton sokerikakkupohja, väleissä persikkaa ja kermavaahto-sitruunajugurttiseosta. "Juusto" on pastavärillä värjättyä vaahtokarkkimassaa ja tökin siihen reikiä mm. tussien korkeilla, kun muita sopivia pyöreitä muotteja ei ollut saatavilla.. Reunapursotukset ovat Valion vispiä, ja taitaa olla viimeinen kerta kun käytän sitä pursotuksiin, sen verran huonosti kerma käyttäytyy. Yleensä käytän Flora vispiä, jolla saa kauniimman jäljen, mutta joka on ikävä kyllä hieman huonomman makuista kun tämä Valion vastaava. Koripunospursotusta tein ensimmäistä kertaa, ja olisihan sitä ehkä kannattanut vähän harjoitella ennen kuin suoraan kakkuun aloin pursottamaan, on nyt tämän korin punojalla ollut vähän tekniikka hukassa :)))





7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥