12.10.2011

Ruskeaa raitaa

Ja jotain sukkasatoonkin :)

Perussukat miehelle seiskaveikan kauniista raitalangasta, koko on 42 ja puikot bambuiset kokoa 3½. Ensimmäistä kertaa kokeilin noita bambuja ja noh, noh.. En oikein tykännyt. Jään nyt mietiskelemään niitä ja jatkan vanhoilla kilisevillä :)

Sukat menivät Ellan kummisedälle synttärilahjaksi, toiveena oli sukat, jotka eivät valu kumppareissa metsästysreissuilla, toivottavasti nämä pysyy jalassa :)

13 kommenttia:

 1. Kivan näköiset sukat. Mie tykkään bambupuikoista, joita minulla on ruhtinaalliset yhdet. Mutta sukat o ollut kivat niillä neuloa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan väriset!

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat, värikin sopii metsästysreissuille :)

  VastaaPoista
 4. on kyllä tosi kauniit sukat :)

  VastaaPoista
 5. Ihana väri. Mie en oo kokeillu bambupuikkoja, pitäs varmaan ostaa yhet.

  VastaaPoista
 6. kivat sukat! Minä vannon bambupuikkojen nimeen. Uudet puikot täytyy ensin vain "ajaa sisään", kunhan niillä on muutamat sukat kudottu niin luistavat paremmin. Näin viime talvena ihania ruskeita puisia puikkoja, en muista mistä puusta olivat tehty, hinta vaan esti ostamasta...

  VastaaPoista
 7. Pitkästä aikaa täällä :)
  Kivat sukat. Pipot ja kaulurit ovat mahtavia. Aivan ihastuttavia kankaita.

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat, ihanat värit! Minä tykkään bambuista, en juuri muilla neulokaan (paitsi pyöröpuikot ovat minulla yleensä sitä Addin perukultaista laatua, ei bambuja). Kai se on tottumiskysymys.

  VastaaPoista
 9. Piti vielä lisäämäni, että bambupuikoissa on hurjasti eroja. Ostin joskus huutonetistä kasan bambupuikkoja, jotka olivat tosi karheita ja kesti kauan, ennenkuin luistivat kunnolla (eikä osa niistä luista vieläkään). Addin bambut taas tuntuvat sisäänajetuilta jo paketista otettaessa :)

  VastaaPoista
 10. Vaatimaton ja kallis mieleipiteeni on, että bammbuja ja mustia ebenpuisia suosittelen kokeiltavaksi! Ovat keveitä, mutta karhealla langalla muovipinnoitetut luistavat paremmin.

  VastaaPoista
 11. Kauniit sukat! Enpä ollut huomannutkaan, että seiskaveikassa on tullainen kaunis väri. Ihanan syksyinen.

  VastaaPoista
 12. Näyttivät nuo minun bambupuikot olevan Prym-merkkiset, ihan liukkaasti neulominen sujui, mutta jotenkin tuntuivat koko ajan liian kepoisilta. Ja kaikis kavennuskohdissa ei vaan toimineet, ehkäpä oli vain harjoituksen puutetta ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥