17.11.2011

Lapaset Islalle

No nyt on Islallakin uudet lapaset :)
Lankana Austermann step, puikot nro 3 ja ohje omasta päästä.
Näiden koko on varmaankin noin 90cm.

Pakko sanoa, että vaikka en yleensä pidä punaisesta väristä erityisen paljon, tämä lanka on melkein täydellistä väreiltään. Ja sitä jäi vielä paljon, joten sukat teen siitä sitten jossain vaiheessa. Kun ne sata muuta mielessä olevaa projektia on ensin tehty.. Kaipaan ehdottomasti lisää aikaa käsitöille :)

Sitten sen verran supinaa tekeillä olevasta työstä, että olen koukussa koukkuamiseen :D Ja lapasia on nyt tulossa useammatkin. Ja vielä kaipaan vinkkejä TISKIRÄTTEIHIN, mitkä langat sopivat niihin parhaiten ja mitäs kivoja malleja tiedätte? Rätteja ajattelin neuloa keittiöön, eli langan täytyy olla nopeasti kuivuvaa.

5 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset :)
  Minä olen neulonu tiskirättejä bambulangasta, mutta olen törmänny ihan peruspuuvillalangastakin neulottuihin.
  Mitään ihmeellisiä ohjeita ei ole ollu, helmineuletta vaan tai korinpohjaneuletta ettei reunat rullaudu :)

  VastaaPoista
 2. Hienot lapaset sai neito söpönen.

  Ehdoton suosikki tiskirättilangaksi on pellava....sillä saa jopa rosterikoneet kiiltäväksi ilman sen kummempia aineita...

  VastaaPoista
 3. Ihanat lapaset, tosi kauniit värit!
  Minä olen neulonut yhden tiskirätin elämäni aikana, joten suurta kokemuksen rintaääntä ei ole, mutta bambulanka toimi ainakin ihan hyvin.

  VastaaPoista
 4. Minä taas olen neulonut vaikka kuinka tiskirättejä. Ihan paras ohje on Tintin blogissa. http://tintinluomukset.blogspot.com/2009/04/tiskikukkia.html

  Oma suosikki tällähetkellä on sellainen lanka, missä on osa puuvillaa ja osa pellavaa. Lähtee hyvin tahrat ja kuivuu nopeaan. Toinen suosikki on sitten nuo bambu- ja puuvillasekoitukset. Tai pelkkä bambu. Miamistakin olen pari rättiä neulonut, ne ei vaan meinaa millään kuivua. Ovat hyviä muuhun siivoamiseen.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihanan väriset lapaset! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥