3.1.2012

5 aloitettua UWAa

Vallan hauskaa neuloa useaa työtä vuorotellen :) Tosin sitten kaikki valmistuvat yhtä hitaasti..
5 UWAa on aloitettu, ja olen jo jonkinverran saanut päätettyä lopuistakin, että mitä alan tekemään.
Aika yllätyksetöntä; lapasia, sukkia, Issulle neuletakki ja pöksyt. Ehkä jos vielä jonkun myssyn keksisi mukaan, ja nukeille vaatteita, niitä on Ella toivonut jo hetken. Ajattelin käyttää kaikissa UWA-töissä jotain palmikkoa, pitsineuletta, kuvioneuletta tai kohoneuletta. Ja mukava on ollut pähkäillä, mihin työhön mitäkin tyyliä kokeilisin.

Aloitettuna siis lapaset Ticoticosta ja Isoveljestä, sukat 7 veljestä Raidasta ja Pöllöstä, sekä pitsineulesukat Polku-langasta, sitä kun jäi Petuniasta tähteeksi melkein täysi kerä.

9 kommenttia:

 1. Oletpas ollut aloitusten kanssa ahkera. Pitänee itsekin mennä laittamaan tänään jotain puikoille, että on sitten mistä jatkaa, kun ensimmäiset tulevat valmiiksi.
  Mietin vieäläkin tekisikö tähän haasteeseen Petunian vai ei? Ne loppukierrokset kun olivat ni-in pitkiä.. mutta kaunis huivi olisi.

  VastaaPoista
 2. Onnea tempaukseen. Monta aloitusta olet jo saanut aikaiseksi. Kiinnostuneena odottelen miltä valmiina näyttää. Päätin kyJy:n jälkeen, että nyt ei tempauksia vähään aikaa, mutta nyt kaiholla katson muiden aloituksia =) No seuraavassa sitten taas mukana!

  VastaaPoista
 3. Onnea tempaukseen!Ihanan värinen aloitus,tuo turkoosi :)

  VastaaPoista
 4. Onnea tempaukseen, kivoilta näyttävät!

  VastaaPoista
 5. Kauniita töitä olet tehnyt ja aloitellut:
  Tsemppiä tempaukseen ja hyvää alkanutta vuotta 2012!!

  VastaaPoista
 6. Juu täällä on ihan sama homma. Monta työtä on odottamassa laatikossa. Viimeksi aloitin ne vuonna 2010. Olisiko korkea aika korkata se laatikko ja katsoa mitä kaikkea siellä on. Voisi olla että ehkä jollekin ne langat vois lahjoittaakin, ainakin osan. Kodin remontti vei paljon aika, melkein vuosi, sekä koruilu, lapset ja muut harrastukset. Töiden jälkeen ai paljon ehti tehdä. Mutta pikkuhiljaa jotakin aina tulossa. Hyvää päivän jatkoa sulle. T.) Koralli

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniista langoista olet aloituksia tehnyt =) Ja aiemman postauksen lapaset näyttivät kauniilta. Itse tein kolmet pienet lapaset ja nyt oli ihan pakko ottaa lapasteluähkyn jälkeen perinteinen sukanvarsi puikoille. Samalla alkunsa sai 8. UWA =)

  VastaaPoista
 8. Ihanat värit, näytä valmiitakin töitä sitten! Kivat myös nuo aiemmin postatut lapaset. Tein samalla kuviolla sukat ja tykkään itse kovasti niistä ruuduista. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Selailin juuri blogiasi vuodatuksessa ja ajattelin että harmi, kun ei ole bloggerissa niin ei saa liityttyä lukijaksi. Onneksi luin sitten etusivulta uudemman kerran C: Sulla on tosi kauniita käsitöitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥