15.2.2015

So sweet socks

Kun Novitan uutuuslangat saapuivat kauppojen hyllyille, melkein sekosin :D
Onneksi tytöt olivat mukana, ja annoinkin vanhimman tyttären valita yhden kerän koriin mukaan, josta neuloisin hänelle sukat. Ella valitsi Nallen taikaa, makuna Jäätelö.

Tykkään todella paljon pätkävärjätyistä langoista, mutta useimmat kuviot hukkuvat kirjavaan lankaan. Muutaman kokeilun jälkeen varteen muotoutui helppo pitsiaalto, joka erottuu värienkin seasta. Ohje löytyy ravelrystä :)


Lanka: Novita Nalle taika, Jäätelö
Puikot: 3
Koko: 36
Langankulutus: 68g


Myös pienin muksuista sai itselleen vihdoin uudet sukat.
Aikalailla lenmpiväreillään, ja varteen neuloin helppoa valepalmikkoa.


Malli: omasta päästä
Lanka: Regia Fluormania, berry colors
Puikot: 3½
Koko: 28
Langankulutus: 47g

8 kommenttia:

 1. Tossa Nallen Jäätelössä on kyllä jotain niin leikkisää. Harmi että oon ostolakossa :/

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä tuosta jätskistä neulotut sukat, kun itsellänikin odottaa kerä sopivaa (sukka)mallia. Hyvin sopii tuo kuvio lankaan!

  VastaaPoista
 3. Hyvin sopii malli tuohon pätkävärjättyyn. Itse tykkään väreistä suunnattomasti kerällä, mutta valmiista tuotoksista en ole ollut niin innoissani.

  VastaaPoista
 4. Mä nappasin So Sweet Socks -ohjeen het puikoille, kun se ilmestyi! :) Juuri noist sukista bloggasinkin. Kiitos tästäkin ohjeesta, tuli somat sukat!

  VastaaPoista
 5. Aloitin so sweet sukat eilen. En käsitä mitä teinväärin kun kuvio lähti yhtäkkiä menemään ikäänkuin toiseen suuntaan. :D eli ensin kaareutuu ylöspäin ja sitten alaspäin. Vaikea selittää. Saattaa joutua purkuhommiin koska tuskin onnistun toistamaan virhettä toiseen sukkaan ;)

  VastaaPoista
 6. Hei, tarkoituksenani olisi tehdä nuo So sweet sukat, ja kirjoittaessani reissua varten ohjetta itselleni, ihmettelin kantalapun kavennusten silmukkamääriä :-O Jos kaikkiaan on 24s ja molemmissa reunoissa on jo 9s niin miten keskellä voi olla 12s? Tuo 24s kantalapussa on ihan perussukan kantapää ja itselläni se jakaantuu ainakin 8s-8s-8s. Ymmärsitkö mitä tarkoitin?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥