1.8.2011

Orvokkisukat

Lankalaatikosta löytyi sukka. Hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen, että olen neulonut sen 1,5 vuotta sitten ja jostain syystä toinen oli jäänyt tekemättä. Sukan mukana oli myös käsin raapustettu muistilista silmukkamääristä, joten neuloin nyt sen toisenkin sukan samalla ohjeella. Tosin käsiala oli vissiinkin napakoitunut tällä välillä, sillä yritin saada nuo vihreät raidat samoihin kohtiin, mutta jo varressa raidat karkasivat omille teilleen, joten annoin vaan mennä.. Enkä välittänyt raidoista. Nämä ovat ukkokullalleni, hän on silloin aikoinaan valinnut langankin :) 

Lankana siis Nalle Kukkaketo Orvokki.
Koko noin 42, aika napakka.
Sukkapuikot kokoa 3.

Ja meninpä ihan ulos asti ottamaan sukista kuvan, kun sisällä oli vähän valju valo :)8 kommenttia:

 1. Kivat sukat. Minulle kans käy joskus noin. Löytyy sukka ja täytyy neuloa toinen. Nyt on silti käynyt niin, että löytyi sukka, mutta lanka on hukassa... No, onneksi sukka ei säilytyksessä pahene. Ja kai se lanka joskus löytyy...

  VastaaPoista
 2. kivat sukat on ukkokulta saanut;)
  näin käy joskus.. löytyy yhtä sun toista korin pohjalta , täytyy oikein miettiä mitä on ollut tekemässä ;D

  VastaaPoista
 3. Tuossa oli onneks lanka ja ohjekin samassa kasassa, joten pääsin helpolla ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat:) Harmi kun noihin on tungettu aloeveraa, niin en voi neuloa tuosta langasta...
  Mukavaa elokuuta sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat sukat! Olipa hieno juttu, että oli muistilappu mukana. Minä en ole koskaan saanut noita pätkävärjättyjen lankojen raitoja kohdistettua, tosin en ole kovasti yrittänytkään, kun näyttävät hyvältä silti.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat :) Meidän pikku neidiltä löytyy samanväriset sukat ja lapaset :) Mummi neuloi viime syksynä. Aivan ihastuttavia juttuja sinulla täällä muutenkin.

  VastaaPoista
 7. Orvokithan ne täälläkin :)
  Nätit on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥