29.7.2011

Metsäsukat

Kerä Nallea, jos toinenkin löytyy tuolta lankavaraston kätköistä. Ja näitä kirjolankoja taitaa olla joku nöttönen jokaista sorttia. Mie neuloin Ahdille sukat tästä langasta 3 vuotta sitten syksyllä, silloin sukat olivat vähän pienemmät :) Nyt sitten sukat päivitettynä kokoa 26. Pojalla oli taas sen verran vauhti päällä, että yhden ainokaisen kuvan sain sukat jalassa napattua... Että sen on nyt sitten kelvattava :)

Lanka siis Nalle Four Seasons, puikot nro 3.Keskiviikkona käytiin sairaalassa diabetespolilla juttelemassa hoitajan ja lääkärin kanssa Ahdin hoidosta. Saatiin lääkäriltä aivan ihana taulukko, jonka avulla insuliinimäärien laskeminen helpottui paljon, jee! Samalla reissulla käväistiin kaupungilla kahvilla ja henkkamaukalla, josta löytyi paketti silityskuvia. Tuunattiin sit Ahdin verensokerimittareiden säilytyspussukat, tulipa mieleiset pienellä vaivalla ;)


Ja joo, unohdin ne bambupuikot taas, MUR..

5 kommenttia:

 1. Onpa hienot säilytyspussukat! Tosi hyvä idea! Kiireisten sukkajalkojen kuvaaminen on varmasti haastavaa, mutta hyvin näkyy komeat sukat silti :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailustasi ja kehuista! ;) Kiva että kävit,en muuten olisi löytänyt Sinun mukavaa blogiasi.. Kivoja käsitöitä ja suloisia lapsia!

  VastaaPoista
 3. Meidän esikoinen olisi superkateellinen noista pussukoista!

  (Ja sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 4. täällähän sinä olet...
  olen etsiskellyt vähäsen ...;D
  kivat pussukat olet mittareille tehnyt, ovat varmasti mieluiset ..

  VastaaPoista
 5. Täällähän minä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥