19.4.2012

Lelukori

Ensimmäinen jämätyö on valmis.
Kaapista löytyi Mambo-lankaa useampi jämäkerä.
Virkkasin siis kaksinkertaisella langalla, koukulla 8 jämäkän lelukorin (halkaisija ja korkeus noin 30cm). Lankaa tähän meni 340g, eli ihan reippaasti. Seuraavaksi kaivelin jo esiin valkeaa Isoveli-lankaa ja raidakasta seiskaveikkaa, niistäkin ajattelin virkata jotain, ehkä korin tai kassin.


Ella etsi sopivia leluja koriin, ja Isla sitten halusi ne myös kerätä sinne, kerrankin pieni neiti siivoaa jotain sotkemisen sijasta :) Islan mekko on me&i:n Wallpaper dress.

 


Ja mitä mukavaa sainkaan eilen postista, SNY oli lähettänyt pientä askarreltavaa, tee-se-itse lahjapussin! Kiitos


8 kommenttia:

 1. Kiva kori!

  Ja tuo Islan mekko on kaunis, haaveilen itselleni sitä aikuisen mekkoa tuolla kuosilla. Ihastuin siihen heti sen nähdessni.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen ja näyttää olevan tosi jämäkkä!

  VastaaPoista
 3. Korin väri on kun kevät ja tyttö on kun tuoksuvapippuri. Molemmat ovat herttaiset.T:) Koralli

  VastaaPoista
 4. Mukavan keväinen kori! Miullakin on ollut suunnitteilla kammolangoista lelukori, ei niistä mitään vaatteita viittiskään neuloa :D

  VastaaPoista
 5. Kiva lelukori tulikin!
  Ja mikäs sen mukavampaa kun lapsi innostuu oma-aloitteisesti järjestämään leluja.

  VastaaPoista
 6. Ihana lelukori ja lapsillekin mieuluinen. Olen huomannut myös itse että kun lapsille ostaa jonkin kivan laatikon lelukoriksi niin siivoaminenkin sujuu paremmin :) t.Sny

  VastaaPoista
 7. Eipä olekaan itselle jotenkin tullut mieleen, että niitä laatikon pohjalla lojuvia paksuja jämälankoja voisi käyttää korien virkkaamiseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥