9.4.2012

Virkattu kori

Kauhiasti tekee mieli virkata.
Yritän myös samalla epätoivoisesti hieman, edes pikkuriikkisen, kuluttaa lankavarastojani. Kaapista löytyi 4 aloitettua kerää pinkkiä Novita Tennessee-puuvillalankaa. En todellakaan tiedä miksi niitä oli 4, ja miksi kaikkia oli vähän käytetty.. No, kaivoin samasta kaapista vanhan lehden (Novita Kesä 2007), josta löytyy ohje tähän koriin. Kori on virkattu koukulla 5, ja kaksinkertaisella langalla, joten ihan napakka paketti siitä tuli.
Koriin voi sujauttaa vaikka maatuskoita :) Kertokaahan miulle, jos näitä löytyy jostain nettiputiikista, kovin ois meillä tilaa uusille maatuskoille.Maatuskat eivät kuitenkaan jääneet asustelemaan tähän koriin, vaan sujautin sinne Islan harsoja rullalle, ja kori löysi paikkansa Islan vaatelipaston päältä.9 kommenttia:

 1. Kyllä tämä keväinen sää vaan innostaa virkkaamaan. Ihanan tyttömäisen korin olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisen teen kyllä itsekkin. Ihana! Juuri katselin aiheita mitä tehdä kun tulin sivuillesi. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. ai kuinka kaunis kori onkaan tämä :)
  mulla olis sinistä tenneseetä kaapissa, pitäiskö minunkin ...

  VastaaPoista
 4. Nätti! Jos kaikenlaiset maatuskat kiinnostaan niin Susannan työhuoneella on myynnissä bambuisia maatuska-tiskirättejä!

  VastaaPoista
 5. Ei jukra miten kaunis! Itsehän aloitin moista koria virkkaamaan tammikuussa, ja taispa olla jo helmikuuta kun kerä lensi nurkkaan. Ei ollut minun juttu. Pitänee harjoitella vähän...

  VastaaPoista
 6. Voi ihanuus! Onko jokin käsityö sinullekin ylivoimainen! Tahtoo myös osata...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥