15.6.2012

Sammakkokakku

Me&i kevätkausi loppuu sunnuntaina, joten pidin tänään vip-kutsut emännille ja asiakkaille, joissa myin ylimääräisiä mallistovaatteita pois :) Ja toki herkut olivat aiheeseen sopivia.

Cake with one froggy :)
Sisällä mansikkahilloa, vispikermaa ja sitruunajugurttia.Mokkapaloihin löytyy ohje täältä, tosin nämä tein gluteenittomina, josta johtuen palat murenivat todella helposti käsiin. Pilvet ovat vaahtokarkki-kaulintamassaa ja ne on tehty todella helposti: kaulitaan massa levyksi, otetaan levystä tavallisella piparimuotilla kukkia, ja sitten ne kukat vain leikataan puoliksi :)Aleksanterin leivoksia tein ensimmäistä kertaa, ja ei mennyt ihan putkeen. Pohjat halkeilivat miten sattuu ja kuorrute ei sitten millään kovettunut.. No, mutta sain niistä jonkinlaisia paloja kuitenkin leikattua.. Ohje täältä.7 kommenttia:

  1. Leivonnaisesi näyttävät herkullisilta, aleksanterintortut mukaan lukien! Harmi, ettei minulla ole yhtään tuollaista palaa tässä aamukaffeekattauksessa ;(

    VastaaPoista
  2. Aleksanterin torttu on herkullisen näköistä! Täytyy joskus koettaa itsekin sen leipomista.

    VastaaPoista
  3. Aina olen yhtä ihmeissäni, miten toiset saa tehtyä näin siistin näköisiä herkkuja! Itse saan hyvän makuista, vaan en tämän näköistä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥